AromaStick Inhalers – med rene æteriske olier

Aromaterapi – lige til at have med i lommen

Aromasticks er 100% rene æteriske olier i en praktisk inhalator. Den fåes i 6 forskellige varianter.

En duft til enhver situation:

  • Ro
  • Fokus
  • Energi
  • Balance
  • Afslapning
  • Opfriskende

Uanset dit humør er der en Aromastick, der giver dig et løft af energi eller en chance for at slappe af.

Hvad er AromaStick Natural Inhalers?

AromaSticks er inhalatorer fyldt med 100% økologiske æteriske olier. Her indånder du den rene, koncentreret kraft fra naturen. Aromasticks er udviklet til at kunne give dig et løft af energi eller et øjeblik med afslapning ved blot at inhalere forskellige dufte gennem din næse.

Hvorfor bruge en AromaStick?

Det er velkendt, at dufte kan påvirke vores humør og adfærd. Nu kan du let for glæde af fordelene ved æteriske olier, uanset hvor du er. Hver AromaStick er nøje analyseret og udviklet til at hjælpe med specifikke situationer fra en mangel på energi eller fokus på behovet for afslapning.
Aromastick er nem at bruge og lille nok til at passe være i tasken eller i lommen.

AromaStick inhalatorer er certificeret Bio-Suisse Standard af Bio Inspecta, Schweiz, med følgende organiske certificering: Basisanforderung Bio.Inspecta: Certifikat nr. BVH-31635. Denne certificering fastslår, at 100% af de ingredienser, der anvendes i AromaStick Natural Inhalers er økologiske.

Del