Musilia aromadiffuser

Musilia aromadiffuser æteriske olier essential oils diffuser

Nu har vi testet den nye diffuser til æteriske olier, som du kan købe på www.mimie.dk – det er vores webshop med alt det, du skal bruge til aromaterapi – dufte, æteriske olier, basisolier m.m – den er virkelig effektiv og i et enkelt design – prisen er 389 kr.

En aromadiffuser er en elektrisk duftlampe, der kan sprede æteriske olie – det er wellness hjemme hos dig selv eller i din klinik/yogastudie.

Musilia er en rigtig smart diffuser, for den har bluetooth, så du kan styre musikken fra din telefon eller tablet, mens du f.eks dyrker yoga eller bare hygger hjemme i sofaen. Diffuseren bruger en lydløs ultralydsteknologi til at skabe vibrationer, der giver en tåge af fine dråber vand og æteriske olier. Sådan spredes de æteriske olier i luften – og når olierne ikke opvarmes, ødelægges de fine aromaterapeutiske egenskaber ikke.

Musilia er en perfekt diffuser til aromaterapi og hygge. Diffuseren til essentielle olier kan indeholde op til 70 ml vand, og dækker et område på op til 30 m2. Den stopper selv, når den er tom. Du kan indstille Musilia til at skifte farve, køre uden farve eller beholde en bestemt farve efter eget valg. Den har også 2 forskellige diffusionsindstillinger, så den kan køre hele tiden eller i cyklusser af 15 sekunder.

Bluetooth – Musilia Aromadiffuser har bluetooth højtaler, så du kan tilslutte telefon Ipad eller andre blutooth enheder. Lav f.eks din egen playliste, som du kan afspille mens du mediterer eller dyrker yoga. Du kan ikke skrue op og ned for lyden på diffuseren – det skal du gøre på din telefon eller Ipad/tablet.

Del