Nordisk Sansehytte – moderne saunagus

nordisk sansehytte

Har du prøvet saunagus udendørs? Det er simpelthen så skøn en oplevelse, at det ikke kan beskrives. Ens sanser bliver bombarderet med dufte, varme og kulde, lys, musik og opmærksomhed på åndedræt, krop og hjerte. Det er mindfulness og saunagus på den skønneste måde.

Og endnu bedre – hele oplevelsen kan blive flyttet hjem hos dig eller til din arbejdsplads, til events, fester eller andre ting. Finns hytte er transportabel og vil du vide mere kan han kontaktes på email bergstrom369@gmail.com . Finn Bergstrøm Petersen.

Du kan også læse mere om sansehytten/saunaen her.

Hvad er Nordisk-Sansehytte?

En tur i Sansehytten ligger tæt op af Saunagus.

Saunagus er aromaterapi i sauna. Ordet stammer fra Sydtyskland – Aufguss, hvilket betyder “at hælde på ovnen”.

Aromaterapi saunagus med 100% ægte rene økologiske æteriske olier afhjælper stress, hovedpine, led- og muskelsmerter, mavebesvær, åndedrætsproblemer, hudproblemer, søvnløshed, depression mm. Og når immunforsvaret boostes, holdes forkølelser væk.

De æteriske olier og gusen påvirker hele vores krop, såvel under som flere dage efter gusen.

Olierne er bakteriehæmmende/dræbende og sammen med varmen er de med til, at hjælpe kroppen, så vi skiller os af med belastende affaldsstoffer.

Finn’s saunagus består af 2 sessioner af 25 min. varighed. I pausen mellem de 2 sessioner er der mulighed for, at blive kølet af i koldvandskar.

Hver session består af en komposition af særligt udvalgte æteriske olier. Det kaldes en komposition, fordi den består af bundnoter, mellemnoter og topnoter. Disse noter/æteriske olier skal “spille” sammen og danne balance og harmoni samt synergi. Synergi vil sige, at de udvalgte olier forstærker hinandens virkning og giver den mest effektfulde aromaterapi-saunagus, der findes.

Dampen, som udvikles, bærer aromaen af de æteriske olier, og den svinges så rundt i saunaen med et håndklæde ud til alle gæsterne.

Der hvor sansehytten adskiller sig fra saunagus:

Sansehytten er en transportabel kuppelformet sauna. Den er ikke så varm som en almindelig sauna (Ca. 55 gr). Derved kan sessionerne også vare længere.  Ved damp kan den blive lige så varm som en almindelig sauna. Duften er meget intens og nærmest flygtig. Man sidder i rundkreds, som giver en følelse af nærvær og samvær.

Har du lyst til at prøve? Så se mere på www.nordisk-saansehytte.dk. Det anbefales varmt fra os hos fra Mimie.dk

nordisk sansehytte

Del