Massageolie Meditation

Meditation Massageolie

Du kan let lave din egen massageolie. Så ved du, hvad du bruger på din hud og du kan let undgå kedelig kemi. Det tager kun 5 minutter og her får du en opskrift på en beroligende massageolie, du kan bruge på hele kroppen, enten til massage eller som kropsolie efter badet.

Du kan også lave dine egne olier, bruge dine egne labels og let lave venindegaver, fødselsdagsgaver m.m .

Ingredienser:

30 ml mandelolie
6 dråber lavendel æterisk olie
6 dråber sweet orange æterisk olie
2 dråber fyrrenåle æterisk olie (kan erstattes af cedertræ)
Flaske 50 ml.

Køb æteriske olier her

Sådan gør du:

Dryp de æteriske olier i en 30-50 ml mørk flaske. Hæld 30 ml mandelolie i flasken. Luk flasken og ryst godt. Brug olien som kropsolie efter badet eller som massageolie. Opbevar den køligt og mørkt, så forlænger du holdbarheden.

Meditation duft til diffuser

Kan du lide duften? Så kan du let lave din egen blanding af æteriske olier til diffuser. En diffuser er en elektrisk duftlampe, der som regel bruger vand til at lave en damp, der spreder de æteriske olier. Bruger du gode æteriske olier, får du ikke kun glæde af duften, men også oliernes aromaterapeutiske egenskaber.

Ingredienser:

3 dråber lavendel æterisk olie
3 dråber sweet orange æterisk olie
1 dråbe fyrrenåle æterisk olie (kan erstattes af cedertræ)

Dryp de enkelte olier i din diffuser (følg brugsvejledningen på din diffuser) og nyd den skønne duft.

Køb diffusere her

 [wonderplugin_carousel id=”1″]

Del