Audelia Aromadiffuser til æteriske olier

adelia aromadiffuser til æteriske olier

Har du prøvet at have en aromadiffuser tændt i din bolig? Det skønne billede her, har vi fået sendt fra en glad kunde, der har købt vores Audelia diffuser.

Jeg har selv en diffuser tændt, f.eks i stuen om aftenen, når vi ser tv eller ved sengetid, hvis dagen har været lidt travl. Det smarte er, at man kan påvirke sit sind og sin krop med æteriske olier, og der en olier til alting. F.eks er lavendel god, hvis du skal slappe lidt af eller du kan opfriske sindet med lemongrass, pebermynte eller f.eks rosmarin. Der er rigtig mange muligheder for at lave lige de dufte, du godt kan lide.

Vil du vide mere om aromaterapi og brug af æteriske olier, kan du finde information her: Mimie – om æteriske olier

En aromadiffuser kan sprede dufte i dit hjem. Audelia bruger vand og udsender en fin “tåge”. Den er hyggelig og ret dekorativ at have stående. Du kan få et velduftende hjem, men kan også, hvis du interesserer dig for det, finde de helt rigtige olier, der kan påvirke dit sind, som du synes, du har brug for det.

Vil du vide mere om diffusere til æteriske olier, kan du læse mere her: Mimie – hvilken diffuser skal jeg vælge?

Ved du ikke, hvilke æteriske olier, du kan lide kan du købe dufte, som er færdige og klar til brug. Der er nogle ret skønne dufte her og alle duftene er selvfølgelig med 100% rene æteriske olier og nogle økologiske.

audelia aromadiffuser

Del