Kender du Sæberiget?

Sæberiget

Altså jeg har fundet de lækreste, økologiske produkter fra en lille dansk producent, hvor alt håndlaves med de bedste ingredienser, herunder håndplukkede blomster fra Vestjylland.

Bente Staal, som ejer Sæberiget, er oprindelig uddannet jordmoder, men har med sin passion for en økologisk og kemifri hverdag skabt en lille virksomhed, og vi er så stolte af, at vi har fået lov til at forhandle de lækre produkter.

[wonderplugin_carousel id=”34″]

Jeg har selv testet alle produkter ligefra bodyolier, bodyskrubs, cremer og salver og jeg er vild med dem alle sammen. Så er det bare med at vælge, hvilken en, jeg skal bruge op først, for de er ikke tilsat traditionelle konserveringsmidler, og har holdbarhed et år efter åbning. Men bare rolig – der har du for længst brugt det hele.

sæberiget

Sæberiget har egen have med lavendel, hybenroser og morgenfrue og jeg kan lide tanken om, at Bente har plukket alle de her blomster, for at vi kan få den allerbedste pleje til vores hud. Og kan du ikke tåle parfume, er der også en creme helt uden farve og duft.

Du kan læse meget mere på www.mimie.dk, hvor du også kan se alle produkterne. Jeg håber, du vil følge i vores fodspor og prøve de skønne, økologiske produkter.

/Mette fra Mimie

sæberiget

 

Del